مشاوره حقوقی رایگان - دسترسی به فیلم مداربسته در کلانتری

سلام و خسته نباشید.
در کلانتری در شهر سبزوار متهم توسط سربازی کتک زده شده و شاهد هم هست ولی رییس کلانتری و آن سرباز انکار می‌کنند و این کتک و دیه ی آن به عهده ی فرد دیگری افتاده. چطور به فیلم مداربسته کلانتری دست پیدا کنیم ؟ چطور اقدام کنیم ؟ ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید شمایت ضرب و جرح عمدی کنید و درخواست بازبینی فیلم دوربین مداربسته کلانتری را دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق بازرسی پیگیری کنید
با شماره 197 تماس بگیرید و پیگیری کنید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

در شکایت ب مرجع قضایی خواهان صدور دستور مبنی بر بررسی دوربین مدار بسته شوید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

در شکایت به مراجع قضایی درخواست بازبینی فیلم دوربین‌ها را تقدیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید شکایت نمایید و متهم نباید مورد ضرب و شتم قرار گیرد و بعد از شکایت دوربینهای مداربسته استعلام میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید از مرجع قضایی درخواست نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درخواست جهت بازبینی دوربینها را به شعبه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود شکایت نمایید و از مقام قضایی بخواهید دستور لازم را صادر کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا شکایت ضرب و جرح را مطرح کنید و درخواست بازبینی دوربین را از دادگاه داشته باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

سلام، درخواست بررسی دوربین مدار بسته کلانتری را بنمایید.