مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت بدون تاریخ

با سلام اینجانب با بنکدار فرش کار میکردم و چکی بدون تاریخ به عنوان ضمانت گذاشتم و چک مربوطه متعلق به پدرم است ولی چک را برگشت زده اند و ادعایی طلب دارن، ناگفته نمونه چکای خورد خودمم برگشت خورده حال چطور میتوانم چک ضمانت را بگیرم و ربطی به پدر بنده خدا نداره، و میگویم که چک را بدهید که طلبتان را بدهم قبول نمیکنن راهنمایی کنید ممنون میشوم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

دارنده چک دینفع در مطالبه وجه ان و اصل بر مدیونیت صادرکننده است و باید عدم بدهکاری خویش را اثبات نماید اگر دلیلی مبنی بر ادعای فوق دارید به محکمه ارائه دهید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- باید ثابت کنیذ که چک ضمانتی بوده است 2-باید ثابت کنید که وجوه مربوط به چک را (بخش از آن)پرداخت کرده ایید 3-اظهار نامه ای دال بر دوبند فوق ارسال نمائید.یاالله

یک وکیل

آیا در قراردادی جداگانه یا متن چک اشاره به ضمانی بودن چک شده است؟ چنانچه جواب منفی می باشد چاره ای جز پرداخت مبلغ چک نخواهید داشت