مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب یارانه

سلام. ضمانت شخصی رو در نزد موسسه ایی کردم به مبلغ 12میلیون تومان. وام گیرنده قسط نداده و بانک هم حساب یارانه من رو مسدود کرده. بانک گفت اگه همکاری کنید طرف رو دستگیر کنیم حساب شما رو باز میکنیم. طرف خودش به دلیلی دیگری زندانه. به بانک اعلام کردم و حکم شورای حل اختلاف رو به زندان دادند که جلوی خروجش گرفته شود. چون پرونده قدیمی بود صلاحیت شوری 5میلیون تومان بوده. سوالم اینجاست که با وجود زندان بودن وام گیرنده بانک اجازه مسدود کردن یارانه را داره یانه؟ انهم بدون دستور شورا. بعضی ها اعلام میکنند که حساب یارانه متعلق به تمام خانواده است و دولت اجازه مسدود کردنش رو نمیده. بیکارم و زندگیم بخدا از یارانه می چرخید. برای حل مشکل چیکار کنم.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

حساب یارانه جز مستثنیات دین نیست پس بعنوان ضامن موظف به ادای دین مدیون هستید.مگر اینکه با بانک صحبت کنید و بتونید رضایت بگیرید