مشاوره حقوقی رایگان - آیا امکان جداکردن حساب یارانه خود و فرزندانم به دلیل بدهکاری و مسدود شدن حساب یارانه شوهرم امکان پذیره

سلام حساب یارانه مون به خاطر چک برگشتی شوهرم 8 ماه مسدود شده است آیا امکانش وجود دارد حساب یارانه خود و دو فرزند دیگرم را جدا کنم چون بدلیل ورشکستگی، بدهکاری شوهرم، مخارج سنگین زندگی و بارداری سوم واقعا به این مبلغ نیاز داریم ممنون میشم راهنمایی کنید باید به کجا مراجعه کنم.

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید اقدام به جدا کردن حساب جهت واریز رایانه کنید