مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مبیع

خودروی بنده ( ماشین به ارزش مبلغ 110 میلیون تومان ) از بابت مهریه توقیف سیستمی شده ولی توقیف فیزیکی نشده است. دایره اجرای احکام مزایده برگزار شده و شخصی به مبلغ 110 میلیون برنده مزایده شد. با توجه به اینکه خودرو توقیف فیزیکی نشده بود شخص برنده دادخواست تحویل مال مبیع ( خودرو ) در دادگاه حقوقی داده و محکوم به تحویل مبیع شده ام و رای قطعی شده است و اجراییه نیز صادر شده است.
سوال 1 ؟
آیا حتما باید ماشین را تحویل بدهم اگر ندهم چه می شود؟ منظورم اینست می تواند از بابت عدم تحویل ماشین جلب و به زندان بیافتم؟
سوال 2 ؟
میتوانم دادخواست اعسار به مقدار ارزش مبلغ ماشین 110 میلیون بدهم؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما مهریه را قسط بندی کرده اید .چون ماشین توقیف شده و مزایده گذاشته شده باید ماشین را تسلیم کنید برای راهنمایی بیشتر با یک وکیل به صورت حضوری مراجعه نمایید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
اعسار از شما پذیرفته نیست باید مال
خودرو
را تحویل بدهید.