مشاوره حقوقی رایگان - تراشیدن دیوار مشترک توسط همسایه و تجاوز به حریم زمین

با سلام ما یک خانه قدیمی داریم که در طبقه دوم آن زندگی میکنیم. این منزل دارای ضخامت دیواری به قطر یک متر میباشد. همسایه مجاور طی شش ماه و کم کم دیوار را تراشیده و حریم زمین منزل ما وارد شده و به بهانه کابینت شاختن اتاق را انگاری بزرگ کرده است زیرا که صداهای منزلشان بسیار واصح و قابل شنود شده است. حال مابقی دیوار را نیز شروع به تراشیدن کرده و واقعا اعصاب برای ما با سر و صدا های چکش کاری و غیره نگداشته است.
با مراجعه به درب متزل ایشان، موضوع را کتمان کرده و گفت منزل خودم را بنایی میکنم و کاشی کاری میکنم که وفتی گفتیم کاشی کاری شش ماه مگه میشود به هیچ عنوان قبول نکرده و البته اجازه دیدن دیوار را نیز نداد و گفت هر کاری میتونی برو بکن. حق ورود ندارید
به کلانتری گفتم گفت به ما مربوط نیست و ما نمیتوانیم داخل منزل شویم و این سخن شماست و از کجا بدانیم راست میگویی
الان چی کار کنم
مادرم با هر ضربه چکش و پتک او به دیوار، ضعف اعصاب پیدا کرده و حمله عصبی به او دست میدهد.
لطفا مشورت خوبی به ما بدهید.
ممنونم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله امکان طرح دعوی و شکایت برای شما وجود دارد

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
به اجرائیات شهرداری مراجعه نمایید