مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

سلام ماشینه برادرمو به خاطر مهریه توقیف کردن چگونه اعتراض بزنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خودرو به نام برادر شماست نامبرده می تواند به عنوان معترض ثالث به توقیف خودرو تقدیم دادخواست اعتراض خود را اعلام نماید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅در صورتی که اسناد و مدارکی دال بر مالک بودن اخوی شما وجود دارد می‌تواند به توقیف اعتراض نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برادر شما خودش باید اعتراض ثالث اجرایی کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر از مستثنیات دین باشد و وسیله امرار معاش توسط خود ایشان با مستندات قابل اعتراض است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دلیل و مدرک دارید باید نسبت به اجرای ثبت اعتراض نمایید

یک وکیل

شما سمتى براى اعتراض نداريد، اگر تنها وسيله امرار معاش ايشان است مى توانند تحت عنوان مستثنيات دين اعتراض دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر بنام شماست می توان و الا فقط اگر ثابت کند وسیله امرار معاضش است کی شود