مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه

باسلام خدمت وکلای محترم...
دادنامه
خواسته مطالبه وجه چک
درخصوص تجدید نظر خواهی آقای......فرزند....به طرفیت خانم....فرزند....نسبت به دادنامه شماره....مورخ....صادره از قاضی محترم شورای حل اختلاف شعبه.....که به موجب آن حکم محکومیت تجدید نظر خواه صادر گردیده است نظر به اینکه ایراد و اعتراض موجهی که موجب نقض دادنامه معترض عنه گردد از جانب تجدید نظر خواه ارایه نگردیده است و دادنامه معترض عنه بر اساس موازین قانونی صادر شده است لذا دادگاه به استناد ماده 27قانون شوراهای حل اختلاف و ماده 358قانون آیین دادرسی مدنی ضمن رد تجدید نظر خواهی دادنامه معترض عنه را عینا تایید و ابرام مینماید رای صادره قطعی است.
سوال: آیا طبق این حکم شاکی میتواند حکم جلب بگیرد؟یا باید اجراییه صادر شود و بعدا بتواند حکم جلب بگیرد؟
آیا اگر اجراییه صادر شد و بنده اعسار بزنم آیا جلب متوقف میشود؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅صدور اجراییه مستلزم درخواست از جانب محکوم له است
✅در فرضی که اجراییه صادر شود شما میتوانید دادخواست اعسار مطرح نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید حتما اجرای حکم را بخواهد و اجراییه صادر و به شما ابلاغ شود وشما باید در مهلت مقرر اعسار بزنید تا جلب نشوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت صدور اجرائیه دا‌دخواست اعسار بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از صدور اجراییه ظرف 10 روز باید جهت پرداخت اقدام نمایید یا اعسار دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید اجرائیه صادر شود در صورت درخواست اعسار تاداعلام نتیجه متوقف میشود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام در هر صورت باید اجرائیه ابلاغ و یکماه سپری شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ابتدا درخواست صدور اجراییه نماید و اجرایی به شما ابلاغ خواهد شد با تشکیل پرونده اجرایی می گردد عملیات اجرایی ادامه خواهد داشت و شما نیز می تواند دادخواست اعسار تقدیم با پذیرش اعسار حکم جلب منتفی می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا درخواست اجرای حکم را نمایید و سپس اجرای احکام ، اجرایبه را ابلاغ نماید و