مشاوره حقوقی رایگان - در طرح شکایت از هیئت مدیره ساختمان چه خواسته ای را ذکر نمایم

با سلام. بنده در مجتمع 432 واحدی ساکن میباشم که در سال گذشته تعاونی سازنده به انتخاب خود و بدون رای گیری 6 نفر را هیت مدیره انتخاب کرده و نظارت را نیز به ساکنین واگذار کرده که پس از یکسال افراد مذکور اطلاعیه ای با عنوان اینکه هر کس دوست دارد می‌تواند برای هیات مدیره ساختمان کاندید شود را مطرح کرده و نیز بدون برگزاری جلسات مجمع صندوقی را در سه روز متوالی و ضمن اطلاع رسانی با پیام در دفتر مدیریت قرار داده و گفتند ساکنین طی این سه روز میتوانند به کاندیدای خود رای بدهند و بعد هم اساسنامه ای را بدون برگزاری جلسات مجمع تهیه کرده و به بهانه شکایت از تعاونی ساکنین را طی فراخوان جمع کرده و سادگی برخی از ساکنین سو استفاده کرده و امضا برای تایید اساسنامه گرفتند و اصلا نسبت به دریافتی ها هیچ برنامه منظمی ندارند و در حساب شخصی مبالغ را جمع آوری مینمایند بنده قبلا اظهارنامه برایشان فرستادم که اینگونه رای گیری درست نیست و حال میخواهم طرح شکایت کنم که نمیدانم عنوان خواسته را چه باید قید کنم تشکر میکنم از اینکه بنده را راهنمایی فرمایید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بازرس قانونی در ارتباط با مجتمع خود تعیین نموده اید بازرس قانونی نمی‌توانند نسبت به تخلفات اقدام نمایید