مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کالای خریداری شده

وقت بخیر من از قشم یک دستگاه تلویزیون به مبلغ 36 میلیون خریدم اما تا الان که حدود 5 ماه میگذره، کالای خریداری شده تحویل داده نشده و قیمت دستگاه الان 42 میلیون تومان شده. فروشنده مغازش رو بسته و دیگه جواب تلفن نمیده
چه اقدامی باید بکنم؟ با توجه به اینکه چون خرید غیر حضوری بوده به جز رسید واریز به حساب فروشنده، فاکتوری هم ندارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکوائیه کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح کنید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

شما صاحب کالای خریداری شده هستید.
دعوی اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تحویل مبیع طرح کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست مطالبه وجه به استناد پرینت واریزی بدهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عقد بیع بین شما و فروشنده منعقد گردیده است و ایشان متعهد به تحویل کالا می باشد نتیجتا شما دو را پیش روی دارید یک طرح شکایت کلاهبرداری دو اثبات عقد بیع و الزام تحویل مبیع

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عقد بیع واقع شده و فروشنده ملزم به تحویل مبیع می باشد در نتیجه شما دو راه پیش رو دارید یک طرح شکایت کلاهبرداری و الزام به تحویل جنس 2 اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تحویل جنس

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

دادخواست اثبات وقوع بیع و مطالبه کالا را مطرح کنید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام با همان پرینت میتوانید اقدام کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر فروشنده با وسایل متقلبانه شما را فریب داده و وجه ای از شما دریافت نموده می‌تواند کلاهبرداری باشد درغیر اینصورت موضوع جنبه حقوقی داشته و باید دادخواست الزام به ایفای تعهد و تحویل یک دستگاه تلویزیون با مشخصات مندرج در فاکتور به استناد فاکتور و فیش واریزی را درخواست نمایید

یک وکیل

دادخواست الزام به تحويل مبيع مى بايست طرح شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع قابل طرح می باشد
می توانیدبه استناد واریز دادخواست مطالبه وجه دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان تحصیل مال از طریق نامشروع شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.