مشاوره حقوقی رایگان - راه پله

با سلام
منزل ما سه طبقه و قديمی است كه ما در طبقه ٣هستيم راه پله را چون موزاييكها خراب بوده موكت كرديم حالا طبقه ی دوم ميگه بايد كفشها رو پايين پله ها در بياريد و حتی چندين بار به مهمانهايمان گفته كه كفشهايتان را دستتان بگيريد بريد بالا و دچار مشكل شديم بايد چه كار كنيم؟

پاسخ ها :

میلاد امیری

جناب آقای میلاد امیری :

باسلام با صحبت بهتز حل خواهد شد و زیاد راه حل قانونی دقیقی نیست چون اگر ایجاد مزاحمت ملکی هم شکایت کنین دلیل اثباتی میخواد و ضمنا زیاد بازدارنده نیست