مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

باسلام
حضانت دختر 9 ساله ام را در صورتی که در کنار مادربزرگ پدری اش زندگی میکند را میخواهم به عهده بگیرم, 7 ساله که جدا شده ام, اطلاع پیدا کردم دادخواستی بابت این قضیه وجود ندارد, اگه دادخواستی وجود نداشته باشد بنده چگونه مدارک شناسایی فرزندم رو تحویل بگیرم برای تحصیلش؟ لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مگر پدر بچه نیست .شما برای حضانت با توجه به اینکه بچه با خود پدر زندگی نمیکند بدهید .چون حضانت یعنی نگهداری بچه با پدر و مادر بچه می باشد .