مشاوره حقوقی رایگان - رای تخریب ماده صد

باعرض سلام وخسته نباشید
بنده سال 97 ساختمانی ساختم که درماده صد طبقه چهارم وپنجم را حکم تخریب صادر کردند بنده به دیوان شکایت کردم دیوان هم به بنده رای نداد (در صورتی که ملک همجوار بنده عینن مشابه ملک بنده ساخته شده و در ماده صد رای جریمه براش صادر شده و من کپی جواز و رای کمسیون ملک همجوار و عکس از ساختمان خودم و همجوار را پیوست پرونده دردیوان کردم )
کلیه 5 واحد رو هم فروخته ام الان به مشکل خوردم ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید کنم؟؟؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر دارد جهت راهنمایی و مشاوره بهتر است با وکلا تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که طبق ضوابط و مقررات معماری شهرسازی پروانه ساختمانی صادر شده باشد می توانید نسبت به ملک مجاور نیز معترض و از شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ ، نیاز به بررسی جزئیات ساخت خواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر تخلف همسایه مجاور تاثیر چندانی در پرونده شما ندارد.