مشاوره حقوقی رایگان - بابت خسارت ماشین داخل چاله کوچک

سلام. من با ماشینم داخل یک چاله کوچک داخل خیابانی که سرعت زده 80کیلومتر افتادم و به ماشینم خسارت وارد شد ایا میشه شکایت کرد در ضمن جوابی که توسط شهرداری درست شده و علائم نداشته را شنیدم نه شاید بخاطر باران یا معیوب بودن آسفالت درست شده باشد و هیچ علایمی هم ندارد. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت اداره راه اقامه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا تامین دلیل دهید سپس دادخواست خسارت مطرح کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما ابتدا دادخواست تامین دلیل جهت کارشناسی و بر اورد هزینه ها دهید و سپس به طرفیت شهرداری و یا اداره راه دادخواست مطالبه خسارت دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا دا‌دخواست تامین دلیل بدهید بعد از انجام کارشناسی و تعیین خسارت دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ابتدا دادخواست تامین دلیل دهید و سپس دادخواست مطالبه خسارت دهید