مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از چک رفع سوء اثر شده

با سلام. بنده چکی درسال 94 به شخصی دادم و ایشون چک رو به شخص دیگری دادو قرار شد در موعد مقرر حساب رو پر کنه ولی متاسفانه انجام نشد و چک برگشت خورد و در اون زمان هیچگونه دسترسی به ایشون و شخصی که چک رو برگشت زده نداشتم. حتی در برگه گواهی عدم پرداخت هیچگونه مشخصاتی از برگشت زننده چک نبود تا پیگیر موضوع بشم. بعد از گذشت 3 سال اقدام به رفع سوء اثر کردم و انجام شد. حال بعد از گذشت 6 سال شخصی که چک رو برگشت زده بود اقدام به شکایت حقوقی کرده به همراه خسارت. میخواستم بدونم میشه فقط درخواست مبلغ چک رو با توجه به شرایط از دادگاه داشت یا حتما باید خسارت تادیه هم پرداخت بشه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله طبق قانون مطالبه خسارت تاخیر تادیه چک ، شرایط خاصی خواهد داشت و

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادخواست اولیه تاخیر تادیه درخواست شده باشد پس در حکم دادگاه باید محاسبه شود که تا اجرای حکم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با خیر محاکم خسارت تاخیر مشمول مرور زمان می دانند و قابل مطالبه نمی دانند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مورد شما مشمول مرور زمان است و خسارت از زمان مطالبه محاسبه میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از زمان دادخواست حساب میشود قبل از آن‌مشمول مرور زمان شده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام طبق قانون خسارت تاخیر تادیه چک از زمان سررسید تعلق می گیرد.