مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه مهریه

باسلام. بنده همسرم بدون اطلاع 2ماه خونه پدرش بود تا مشخص شد اصلا این شناسنامه ای که دارد باطله هست ودرشناسنامه جدید یه شوهردیگه کرده وطلاقی هم برای من ثبت نشده والان دخاست مهریه کرده 600سکه که اجراییه صادرشده درصورتی که یک ملک تجاری خودم خریدم وبنام اوکردم که همراه خود برده آیا میشه جواب اجراییه بگم این ملک یابردارد جای مهریه یا برگرداند چه کاری انجام بدم بهتره

پاسخ ها :

یک وکیل

خير مى بايست اثبات شود انتقال ملك بابت مهريه بوده، در غير اين صورت ملك تحت عنوان هبه قابل رجوع است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در اجراییه ثبتی اگر ملک تجاری به نام شما باشد از طرف اداره ثبت توقیف میشود و بعد از گذشت مهلت قانونی به دادگاه برای اجرای حکم و مزایده ارسال میگردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای تدلیس در ازدواج شکایت جداگانه نیاز دارد اما مهر باید پرداخت شود.برای ملک تجاری چون بعنوان مهریه پرداخت نشده میتوانید دادخواست رجوع از هبه برای برگرداندن بنام خودتان بدهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید برای پرداخت مهریه اقدام کنید ولی بابت ملک تجاری میتوانید اثبات کنید هبه بوده و رجوع کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ولی شما باید ابتدا
دادخواست اثبات پرداخت مقداری از مهریه به طرفیت زوجه اقامه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در خصوص ملک باید از طریق دادگاه اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام مگر می شود بدون طلاق ازدواج مجدد داشت این عمل جرم است و در خصوص مهریه باید مشخص شود