مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام من و همسرم نوع طلاقمون توافقی هست نامه گواهی عدم امکان سازش هم از دادگاه گرفتیم ولی همسرم دفتر طلاق نمیاد بعضی جاها خوندم چون توافقی باید حتما زن هم به دفتر طلاق بیاد و مرد تنهایی نمیتونه طلاق بده بعضی جاها نوشته سر دفتر ابلاغ میکنه و اگر زن نیامد طلاق ثبت میشه و بعضی جاها نوشته دادگاه ابلاغ میکنه و اگر نیامد به سر دفتر میگه برا طلاق لطفا راهنماییم کنید زیاد وقت ندارم مهلت نامه گواهی هم داره تمام میشود ولی زنم لج کرده نمیاد.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در طلاق توافقی نیاز به حضور طرفین تا اخرین مرحله اجرا در دفتر خانه است والا ظرف 3 مااه از اعتبار میافتد.موارد ذکر شده متعلق به گونه دیکر طلاق است