مشاوره حقوقی رایگان - آیا اقدام به خرید سلاح بدون جواز به علت قیمت پایین تر بکنم؟

با سلام
بعد از تحقیق و پرس و جو در بورس لوازم شکار و مغازه های تعمیر لوازم شکار و اسلحه و فضای مجازی به این نتیجه می رسیم که اسلحه شکاری بدون‌ مجوز قیمت ارزان تری دارد حالا سوالم از شما بزرگواران این است که درصورت یافتن چنین سلاحی اولا: میتوانیم برایش جواز بگیریم؟ دوما: آیا چنین سلاحی را می توان از جایی به صورت قانونی استعلام گرفت که بعدا مشکلی پیش نیاید؟ سوما: آیا مگر چنین سلاحی بدون داشتن مجوز قانونی در بازار وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر برای گرفتن مجوز برای اسلحه شکاری شرایط خاصی وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله وجود دارد و خرید و فروش آن جرم است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام هر اسلحه ای حتی شکاری باید با مجوز باشد