مشاوره حقوقی رایگان - انتشار آگهی

با سلام.‌ آیا می توان اگهی مزایده ای را که توسط اجرای احکام دادگستری برای فروش ملکی که به مزایده شده است توسط خواهان به جز اگهی که در دادگاه نصب می شود و یا در محل فروش برای اطلاع عموم ان را در سایت ... یا دیگر سایتهای آگهی دهنده مثل ... گذاشت یا این عمل منع قانونی دارد با تشکر از پاسخ شما. جسارتا در قانون اجرای احکام مدنی مصوب 1356.8.1
ماده 121تصریح شده است که ((محکوم‌له یا محکوم‌علیه می‌توانند علاوه بر آگهی که به توسط قسمت اجرا به عمل می‌آید آگهی دیگری به خرج خود منتشر نماید.))

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با سلام فلسفه آگهی اطلاع دادن است از یک موضوع البته این نباید به طوری باشد که خدای ناکرده ابروی مومنی ریخته شود