مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مال مبیع

خودروی بنده (ماشین به ارزش مبلغ 110 میلیون تومان) از بابت مهریه توقیف سیستمی شده ولی توقیف فیزیکی نشده است. دایره اجرای احکام مزایده برگزار شده و شخصی به مبلغ 110 میلیون برنده مزایده شد. با توجه به اینکه خودرو توقیف فیزیکی نشده بود شخص برنده دادخواست تحویل مال مبیع ( خودرو ) در دادگاه حقوقی داده و محکوم به تحویل مبیع شده ام و رای قطعی شده است و اجراییه نیز صادر شده است.
سوال 1 ؟ آیا حتما باید ماشین را تحویل بدهم اگر ندهم چه می شود؟ منظورم این است می تواند از بابت عدم تحویل ماشین ، جلبم را بگیرد و به زندان بیافتم؟
سوال 2 ؟ میتوانم دادخواست اعسار به مقدار ارزش مبلغ ماشین 110 میلیون بدهم؟
ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله به استناد امتناع از اجرای حکم دادگاه ، میتونه شکایت کیفری جداگانه مطرح نماید .خیر دادخواست اعسار نمیتونید بدهید .بهتره اتومبیل رو تحویل بدید در غیر اینصورت خواهان اجرت المثل ایام تصرف نیزخواهد شد