مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

سلام. متن نامه پزشک قانونی: کبودی خلف ساق راست. خراشیدگی(حارصه) سمت چپ صورت که در اثر اصابت جسم سخت در 24 ساعت اخیر ایجاد شده. درضمن یک ناحیه کبودی سمت راست گردن، یک ناحیه ساییدگی پل بینی، یک ناحیه ساییدگی سمت راست صورت مشاهده شده که به نظر نمی آید حین نزاع مورد ادعا ایجاد شده باشد. بایک نفر بحثم شد ولی زدوخورد فیزیکی نداشتیم، الان شاکی شده و علایمی روی بدن خود گذاشته و شکایت کرده متن نامه پزشک قانونی هم براتون نوشتم. میخواستم لطف کنید بفرمایید چقدر باید بهش پرداخت کنم. درضمن بابت ایجاد مزاحمت و فحاشی درب مغازه اینجانب هم بنده ازش شکایت کردم.

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.اگر زد وخوردی نداشتید.توصیه می کنم انکار کنید واگر شاهدی هم دارید معرفی کنید.ضمناً موارد فوق ارش است که معمولاً دادگاه میزان دیه را مشخص می کند.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر زد و خوردی نداشتید چرا ادعا می کنید که باید مبلغی به نامبرده پرداخت نمایید.این نوعی اقرار است که شما را در مظان اتهام وارده قرار می دهد
اجازه دهید موضوع مزاحمت و فحاشی ایشان روند رسیدگی را طی کند سپس به بهانه گذشت ایشان را مجاب نمایید تا از شکایت خویش گذشت نمایند.

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم