مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن اقساط اعسار

سلام
خسته نباشید
اگر کسی نتواند اقساط اعسار را پرداخت کند مجدد به زندان برمیگردد منتها میخواهم بدانم اگر برگردد تکلیف چیست? آیا امکان این هست دوباره مبلغ اقساط کاهش پیدا کند یا نه ?

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

اگر دادخواست تعدیل اقساط رو بده، جاسه رسیدگی با حضور طرفین تشکیل میشه و امکان کاهش اقساط وجود دارد همچنانکه با درخواست تعدیل اقساط از سوی محکوم له (دریافت کننده اقساط) امکان افزایش اقساط وجود داره.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با درخواست محکوم له این امکان یعنی بازداشت وجود خواهد داشت
درخواست تعدیل هم می توانید ارایه نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم