مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وکیل قسطی یا رایگان

من بعلت بیکاری و درآمد فقط از یارانه استفاده میکنم که اونم به حساب مادرم می‌ره من جدا از مادرم هستم .و برای احقاق حقم احتیاج به وکیل دارم ولی اگه بگم یقرون هم ندارم .آیا وکیلی هست یا جایی که بتونم اونجا وکیل رایگان یا بعد از رفتن حقم پول بگیرد.دست شما و همه کسانی رو که کمک میکنم به آدمای ضعیف جامعه می‌بوسم و سر خم میکنم.خدا سایه شما رو از سر ما مردم مظلوم کم نکنه .سر نماز واسه همه کسانی که کمک میکنن به کسی که حقش رو ناحق کردن دعا میکنم.خدا همه این کارو میبینه.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

باسلام
برای جداسازی یارانه به پلیس 10و فرمانداری مراجعه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید در شهر خودتان به
کانون وکلا مراجعه نمایید و درخواست
وکیل تسخیری یا معاضدتی را نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از دادگاه درخواست وکیل معاضدتی کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید از کانون وکبل معاضدتی بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به مرکز وکلای قوه قضاییه شهر خود مراجعه نمایید و راحت وکیل در اختیارتان می گذارند.