مشاوره حقوقی رایگان - ایا دریافت دیه حادثه حین کار مشمول مدت زمان خواهد شد

اینجانب مراد گراوند درسال 92درشرکتی مشغول به کار بودم که درحین کار دچار حادثه شدم ودر آن زمان دست راست من از ناحیه مچ دچار شکستگی شد و کارفرما در آن زمان دارای بیمه حادثه حین کار از بیمه دانا داشتند که گزارش حادثه را به شرکت بیمه ارسال کردندوحدودا یک ماه بعد بازرس بیمه دانا به شرکت مراجعه کردندوپس از بازرسی شرکت را در این حادثه 90درصد مقصر شناخته ومن را 10درصد مقصر دانسته ولی بعد از گذشت 8سال هیچ غرامتی از طرف بیمه دانا به من پرداخت نکردند چند بار هم مراجعه کردم گفتند برای دردیه با شما تماس میگیریم ولی متاسفانه هیچ وقت تماس نگرفتند بعد از گذشت چند سال اخیرا به شرکت بیمه دانا مراجعه کردم گفتند که دیگر دیه به شما تعلق نمیگیرد چون از زمان حادثه 8سال گذشته و بیمه دانا تنها تا 2سال از زمان حادثه دیه پرداخت میکند،لطفا بنده را راهنمایی بفرمائید چگونه می‌توانم دیه خود را از بیمه بگیرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً باید با توجه به توضیحات مذکور علیه بیمه‌گر به کارفرما اقامه دعوا نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از شرکت بیمه میتوانید شکایت کنیذ

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه کارفرما با عنوان حادثه حین کار شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام شکایت مناسب از طریق دفترخدمات قضایی ثبت کنید