مشاوره حقوقی رایگان - رأی دادگاه صادر شده

سلام، من در محل کار برام حادثه پیش اومد دو سال پیش حالا برام پیامک اومده که رأی دادگاه صادر شده رفتم ابلاغیه رو چاپ کردم که توش نوشته که فلان درصد دیه تعلق میگیره. حالا من باید چه کار کنم بروم دادگاه یا منتظر پیامک بعدی باشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

احتمالاً از رای صادره تجدیدنظر خواهی خواهد شد.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

از طریق سامانه عدل ایران، قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص روند پرونده خودتون را بررسی کنید
در صورت قطعیت دادنامه منتظر اس ام اس باشید با این محتوا که : پرونده شما به شعبه... اجرای احکام کیفری ارجاع شد
پس از دریافت این پیام به شعبه اجرای احکام کیفری مربوطه مراجعه نمایید