مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خانه واگذار شده توسط وکالت فروش بلاعزل

با سلام
فردی ملکی خریداری کرده که اقساط وام داشته و قرار بر این بوده پس از تسویه اقساط خانه سند زده بشه و فرد وکالت فروش بلاعزل از مالک گرفته بوده
بعد از تسویه وام فرد برای سند زدن مراجعه کرده و متوجه شده مالک به دلیل کلاهبرداری اموالش در توقیف و این ملک هم توقیف شده
میخواستم بپرسم الان فرد با وکالت فروشی که داره باید چه کار کنه تا خونه از توقیف دربیاد و سند بزنه به نام خودش
ممنون میشم لطف کنید پاسخ بدین.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع شما از جهات مختلف قابل بررسی خواهد بود و نیاز به اخذ توضیحات بیشتر خواهد بود