مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

اگر اعضای یک خانواده به یک نفر وکالت فروش بلاعزل داده باشند یک نفر از این خانواده میتواند آن را باطل کند و در صورت برطرف شدن مشکل مجددا به تنهایی وکالت دهد.

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام بستگی به وکالت نامه دارد

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
وکالت بلاعزل را نمیتوان باطل نمود . البته اصیل میتواند زودتر اقدام نماید و یا آن مال را بفروشد یا انتقال به شخص دیگری دهد در اینصورت وقتی مورد وکالت از بین رفت دیگر وکیل نمیتواند کاری انجام دهد