مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به خودکشی

سلام آیا تهدید به خودکشی در خدمت سربازی و ارگان سپاه که جریانش اینجوری بود که مسئول قرارگاه اومد منو توی تایم اداری ببره کار بکنم و مسئول مستقیم خودم قبول نکرد برم فرمانده قرارگاه گفت پستاتو بیشتر میکنم منم از روی اعصابنیت و بدونه هیچ توهینی گفتم خودمو بکشم راحت بشم جرمش چیه احتمال داره منو زندان بندازن یا سوء پیشینه برام درست شه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر هیچ جرمی محقق نشده است زیرا اصلا خودکشی جرم نیست پس تهدید به خودکشی هم جرم نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه خودکشی جرم نیست لذا تهدید به آن نیز جرم محسوب نمی شود

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✳️عنوان مجرمانه ای در مورد سوال شما وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نگران نباشید عنوان کنید که فشار عصبی بهتون دست داده واظهار پشیمانی کنید