مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات بنیاد مسکن

با سلام. بنده دهیاری یکی از روستاها هستم که بنیاد مسکن خارج از مصوبه شورا اقدام به تغییر کاربری کرده و با ارباب رجوع زد و بند کرده که حتی روزهای تعطیل با هم قرار میزارن و براش اسناد و مدارک درست میکنن و حالا فرد متخلف که ساخت و ساز غیر مجاز داره به عضویت شورا در اومده که بنده رو در تنگنا قرار دادن به نظرتون باید چیکار کنم. بستگانی هم در استانداری داره که حتی از طرف بخشدار و فرمانداری هم برای درست کردن کارش که سردخانه 4000 متری وسط بافت مسکونی هست پا فشاری میکنن

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر دلایل کافی دارید شکایت کنید و الا استعفا نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تخلفی انجام میشه از طریق دادستانی یا دیوان محاسبات کشور پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اظهارات شما ، جهت
ارائه پاسخ حقوقی نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر و گفتگو خواهد بود