مشاوره حقوقی رایگان - قانون کار

سلام من بنا به دلایلی از کارخانه ای که کار میکردم استعفا دادم حالا کارفرما به بهانه گواهی کسر از حقوق که به من داده بودن برای بانک تسویه حساب چندین ساله منو نگه داشته نمیده آیا با توجه به قانون کار چنین کاری میتونه بکنه؟ میتونم شکایت کنم یا نه؟

پاسخ ها :

فرهاد هادي پور

فرهاد هادي پور :

ابتدا اظهار نامه بدهید در مرحله بعد از طریق اداره کار الزامشونو به پرداخت مطالبه کنید در اظهارنامه استرداد اسناد حسن انجام کار را هم مطالبه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر نمیتواند میتوانید از طریق اداره کار شکایت خودرا طرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند
می توانید اداره کار شکایت کنید و حق حقوق خود را مطالبه کنید.