مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام. یکی از بستگان شوهرش او را از خانه بیرون کرده است با بچه هایشان والان بچه ها و خانمش خانه‌ی پدر خانمشان هستند.بعد از بیرون کردن انها هیچکدام دیگر به خانه باز نگشتن. یک بار شوهر شکایت دزدی کرد و یکی از متهمان را خانمش معرفی کرد که هیچ مدرک قابله قبولی نتوانست ارائه بدهد و پرونده بسته شد.دوباره رفتن شکایت امول غیر منقول کردن با شاهد که اقوام درجه یک خودش است بازهم هیچ مدرک قابل‌قبولی ارائه نداده و پرونده بسته شد . الان باز رفتن درخواست رسیدگی مجدد دادن.درصورتی که همه ادعاهای این اقا دروغه و شاهدها هم اقوام درجه یکش هستند ایا میتواند برای خانمشان مشکلی ایجاد کنند و به دروغ اموال غیر منقول را ثابت کند ؟ درصورتی که یکبار شکایت دزدی و غیر منقولش رد شده است؟و یک چیز دیگر اقا برای بیرون کردن فرزند و خانمش پرونده کیفری دارد و شلاق برایش بریده شده است.

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

سوال شما واضح نیست.منظورتان از شکایت غیر منقول مشخص نیست

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،اگر در محکمه یک بار حکم در خصوص موضوعی خاص صادر و منجر به رد ش.کایت شود وفق قانون در مورد همان موضوع بهیچ وجه شکایت پذیرفته نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد