مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از افسر راهنمایی و رانندگی

باسلام
من تاکسی دارم

ایا افسر راهنمایی و رانندگی میتواند بدون این که راننده خلافی مرتکب شده باشد و در ایستگاه تاکسی منتظر مسافر است به راننده بگوید

پلیس :مال این خط هستی ؟
راننده : مگه فرقی میکنه مال کدوم خطم
پلیس: تازه اومدی؟
راننده: نه ولی ظاهرا شما تازه اومدی که میپرسی
پلیس: کو کارت تاکسی داری
راننده:کارت خروجی تاکسی را نشان میدهد
پلیس: مدارک ماشین را بده
راننده: تماس میگیرد مدارک را بیاورند
افسر کارت خروجی تاکسی را نزد خودش نگه دارد میگوید فردا بیار ببینم

من این گفتگو رو سواستفاده افسر از لباس راهنمایی رانندگی و زورگویی قلمداد میکنم
ضمنا برچسب نام ایشان روی لباسشان نصب نبود و این هم یک تخلف دیگر از ایشان تلقی شود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تمامی رانندگان مکلف هستند مدارک خودرو و گواهینامه را همیشه همراه خود داشته باشند. عدم همراه داشتن مدارک تخلف است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر فکر میکنید پلیس تخلفی کرده با شماره 197 تماس بگیرید و گزارش دهید.