مشاوره حقوقی رایگان - رد کردن در گزینش به علت آدرس منزل

سلام علیکم خسته نباشید
من رفتم برای ثبت نام افسر محصل سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران
رفتم و فرم را پر کردم و من را سریع بردن گزینش
و ازم سوال در مورد خانواده کردند و جواب دادم و در مورد نماز گفتند سلام و تشهد را بگو
تشهد را قاطی کردم ولی سلام رو گفتم و بعد سوال های سیاسی پرسید چون من سیاسی نبودم بعصی ها را جواب دادم و بعضی ها را نه
بعد در مورد ولایت فقیه سوال پرسیدند جواب دادم
و در آخر گفتند که دوست عزیز شما آدرس منزلتان استان البرز است محل پایگاه بسیج شما استان تهران است
چطور می شود که منزل استان البرز باشد و پایگاه بسیج استان تهران باشد
و سر این موضوع من را رد کردند
لطفا به من هم پاسخ دهید
ممنونم

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،،این بهیچ وجه نمی تواند علت عدم پذیرش شما باشد حتما دلیل دیگری دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سوال شما مشخص نیست
اگر اعتراضی دارید می توانید پیگیری کنید