مشاوره حقوقی رایگان - نسبت اتهام جعل

با سلام و درود
بنده شاکی در یک پرونده کیفری هستم ، مشتکی در یک لایحه به بازپرسی مدعی شده بنده امضاء ایشان را از قرارداد حذف کردم ، آیا میتوانم درخواست کارشناسی قرارداد را بدهم
و آیا ایشان به بنده اتهام جعل وارد نموده و میتوانم شکایت کنم
لازم به ذکر است مشتکی در متن لایحه عبارت جعل را بکار نبرده

پاسخ ها :

محمد اسماعیل پور

جناب آقای محمد اسماعیل پور :

سلام شما میتونید د خصوص ادعای طرف پرونده برای اثبات اصالت قرارداد در صورت توجه مرجع قضایی به آن ایراد تقاضای ارجاع به کارشناسی بکنید و در خصوص افترا نمی‌تونید شکایتی از باب جعل شاکی باشید چون د مقام دفاع گفته و به صراحت به جعل اشاره نکرده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله کارشناس مورد را مشخص میکند ولی شکایت افترا نیاز به اثبات سونیت دارد و در این مورد ثابت نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید درخواست دهید .
جهت افترا نیاز به اثبات سوء نیت دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بازپرس لازم بداند موضوع را به کارشناسی ارجاع میده و شکایت تهمت و افترا قابل پیگیری نیست