مشاوره حقوقی رایگان - عدم بکارگیری در پست سازمانی

با سلام واحترام
بنده کارمند رسمی قطعی یکی از سازمانهای دولتی میباشم.متأسفانه در شغلی مخالف پست سازمانی ،رسته و رشته شغلی مندرج در حکم کارگزینی- حتی بدون ابلاغ رسمی اداری - گمارده شده ام و اکنون طی یک فقره درخواست مکتوب درخواست بازگشت به پست سازمانی خود را داده ام.آیا این درخواست بنده قانونی است یا خیر؟
در صورتیکه قانونی است آیا قابلیت پیگیری از طریق دیوان عدالت اداری دارد یا خیر؟
لطفا"راهنمایی بفرمایید.
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدیران دستگاه ها میتوانندکارمندان را در جایگاههایی که به نیروی انسانی نیازمند است بگمارند و لیکن باید حقوق ومزایای رسته شغلی وپست سازمانی شما را بدون کاهشی پرداخت کنند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوتنید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری قابل پیگیری است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به کار گماردن کارمندان در هر پستی جز وظایف و اختیارات رئیس اداره میباشد حتی اگر پست سازمانی
کارمند نباشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله قانونی ست و می توانید پیگیری نمایید