مشاوره حقوقی رایگان - عدم بکارگیری در پست سازمانی

سلام. بنده کارمند پیمانی دانشگاه علوم پزشکی قزوین هستم با پست انباردار بعد از مدتی به شهر خودم تاکستان با یکی از کارمندهای پذیرش بیمارستان تاکستان درخواست جابجایی دادم که اون رفت قزوین من اومدم تاکستان که ابلاغ بنده رو با حفظ پست سازمانی زدن حالا در قسمت پذیرش بیمارستان تاکستان هستم درصورتی که پست بنده انبار دار هست میتونم پیگیری کنم برای قسمت انبار

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر به کار گماردن کارمندان در هر پستی در آن اداره ، جز اختیارات مدیر سازمان است ولی تغییر در حقوق و گروه شغلی و پست سازمانی امکان ندارد و باید حفظ شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود پیگیری کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام. شما می‌توانید درخواست خود را به سازمان تقدیم نمایید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله می توانید در صورت عدم موافقت به دیوان عدالت اداری با توضیح و ادله قانونی و مدارک لازم دادخواست بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تغییر پست سازمانی از وظایف مدیران دستگاه است و الزام دستگاه به اخذ پست انبارداری وجاهت ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر به کار گماردن کارمندان در هر پستی در آن اداره ، جز اختیارات مدیر سازمان است ولی تغییر در حقوق و گروه شغلی و پست سازمانی امکان ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اینکه شما چه پستی داشته باشید با خود بیمارستان باید تصمیم بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مستحضر باشید اگر در گروه حقوقی شما و پست سازمانی شما تغییرات شود می توانید اقدام نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

تغییر فوق العاده هایی که به موجب ماده 77 قانون مدیریت خدمات کشوری، اختیار تعیین میزان آنها تا سقف مقرر به عهده رییس دستگاه اجرایی یا مقامات و مدیران است، مانعی ندارد.

لذا تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود، همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد، مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند