مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

باسلام خدمت شما، من دو سال قبل یک پراید از یک نفر خریدم که اون هم از نفر اول خریده بود و فقط پلاک رو به اسم خودش زده بود و سند به اسم نفر اول بوده، بنده هم پس از خرید از نفر دوم، پلاک رو به نام خودم زدم، الان هنوز سند به اسم نفر اوله، اگه بخوام بفروشمش باید چیکار کنم، چون سند به اسم من نیست و واسه فروشش مشکل دارم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،نفراول بایدحضورپیداکند،احتمالازمان وکالت منقضی شده

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعا باید کسی راکه ازش خریدیدوکسی که سندبنامش است را الزام به تنظیم سندرسمی مطرح کنید