مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. یک رای به استناد ابلاغ واقعی حضوری صادر و اجرا گردیده است پس از چند سال یکی از ورثه علاوه بر کشف اسناد جدید مبنی بر عدم مدیونیت محکوم علیه متوجه می شود تشکیل جلسه دادرسی مصادف با فوت خوانده بوده است. حالیه دفاع در این پرونده چگونه است ضمنا بابت محکوم به یک قطعه زمین به مزایده گذاشته شده و آن زمین اکنون تبدیل به مجتمع مسکونی گردیده و محکوم له در خارج از ایران می باشد. سپاس

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما از طرق فوق العاده یعنی اعاده دادرسی نسبت به رای قطعی و اگر مدارکی مکتوم بوده با ارائه دلیل جدید اقدام نمایید و در صورت نقض رای در مراحل بعدی میتوانید ابطال عملیات اجرایی و مزایده را بخواهید

پرسشگر :

سلام وقت بخیر.در مورد راهکار اعاده دادرسی نظر حضرتعالی صحیح است ولی اصل بر رسمیت جلسه بوده که فاقد وجاهت قانونی می باشد چرا که خوانده فوت نموده در ثانی با ابطال عملیات اجرایی امکان قلع وجود دارد و در صورت عدم امکان چه کسانی بایستی بهای زمین را بپردازند.سپاسگزار

یک وکیل

همکارم پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم. در اعاده دادرسی به مصادف شدن فوت خوانده با جلسه رسیدگی نیز به استناد گواهی فوت و برگه ابلاغیه اشاره بفرمایید