مشاوره حقوقی رایگان - تفاوت متن واگذاری با هبه

سلام پدر شوهرم یه قطعه زمین به من واگذار کردن و خودشون و همه خانواده و داماد و برادر من به عنوان شاهد امضا کردن الان ادعا دارن که هبه بوده و رجوع از هبه کردن آیا این امکان دارد دادگاه قبول میکند؟ در ضمن بالای برگه کلمه واگذار نامه نوشته شده و در متن هم قید شده که واگذار کردم و تمام اختیارات را از خود سلب نمودم لطفا راهنمایی کنید که میتوانم سند بگیرم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله مجانا واگزار شده باشد هبه خواهد بود

محسن دولّو

جناب آقای محسن دولّو :

سلام. بله امکانش هست. شما باید سریع زمین را می‌فروختند تا نتوانند رجوع کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله هبه محسوب می شود و قابل رجوع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تعیین نوع عقد ، بستگی به مفاد قرارداد خواهد داشت
و اگر هبه باشد در مواردی هبه غیرقابل رجوع خواهد بود
و امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت