مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دبیر کمیسیون پزشکی

با عرض سلام بنده عضو نیروهای مسلح هستم اوایل زمستان 97 وقتی میخواستم به محل کار بروم در اثر سر خوردن به زمین خوردم وقتی بلند شدم دیدم دیگه قادر به هیچگونه حرکتی نیستم وقتی به پزشک مراجعه کردم با انجام mri مشخص شد دیسک کمر به شدت بیرون زده و به من دو هفته استراحت مطلق دادن بعد از اینکه پس از دو هفته با دارو تونستمم سرپا بشم ( باوجود کمر درد خفیف ) برای تایید استعلاجی به قسمت تایید استعلاجی که یک خانم دکتر عمومی بودند رفتم ایشان که برگه استعلاجی که متخصص و جراح مغز و اعصاب برای من نوشته بودند رو فقط یک هفته از آن رو تایید کردند و گفت بقیشو تایید نمی‌کنم وقتی ازش دلیل منطقی کارش رو خواستم گفت باید برگه رو زودتر برای تایید پیش من میآوردی من هم عصبانی شدم و با عصبانیت گفتم بنده خدا من تا دو روز پیش در بستر بیماری استراحت مطلق بودم یکم منطق داشته باشید خلاصه اون تایید نکرد و من یک هفته مجبور شدم از مرخصی استحقاقی که قابل ذخیره بود رو با ارزش 800 هزار تومان بی‌دلیل متضرر شوم. وقتی همکارانم موضوع را شنیدن به من گفتن ما از فیش حقوقی ما 5پارامتر بیمه عمر و حوادث پرداخت می‌شود پیگیر بیمه باش تا حقت ضایع نشه. از بد روزگار پرونده بیمه من هم دست اون خانم دکتر افتاد و با توجه به عداوتی که با من داشت تایید نکرد. در صورتی که نظر متخصصان حق را به من میدهند. سؤال من این است با توجه به اینکه این دکتر ها روابط قوی و پشت گرمی بالایی دارند (یه جورایی دارند خدایی میکنند پزشکی عمومیش برای نظر پزشک متخصص تره هم خورد نمیکنه) من برای تشکیل کمیسیون تخصصی چکار باید بکنم و چطور باید به حقم برسم و از اون خانم دکتر شکایت کنم یک جورایی با عدم تاییدش به من تهمت دروغ گفتن هم زده من خیلی از این بابت ناراحت و افسرده شدم ما جانمان رو کف دست میگیریم میریمو لب مرز با هزار خطر جانی روبرو هستیم اونوقت اینقدر راحت از داخل حق مارو ضایع میکنند.
ببخشید زیاد صحبت کردم با تشکر لطفاً با جزئیات پاسخ بدهید ممنون میشم

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پیشنهادمیشودبایک وکیل حضوری مشورت نمایید