مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین در تصادف

سلام من در ماه اول بارداری تصادف کردم سرنشین بودم و شوهرم مقصر بود و اونجا گفتن احتمال سقط جنین بالاست دستم آسیب دید و کمربند نبسته بودم پرت شدم ب جلو و حالا تو نوزده هفته جنین سقط شد ب خاطر یکسری ناهنجاری که داشت،،حالا ما چجوری میتونیم اقدام کنیم برای دیه و اصلا دیه تعلق خواهد گرفت ؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت تایید پزشکی قانونی امکان مطالبه وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر توسط تشخیص پزشک قانونی ، علت سقط جنین ، تصادف سابق بوده باشد شما می توانید از بیمه خودرو درخواست مطالبه دیه نمایید و باید اقامه دعوا نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ثابت شود علت سقط تصادف سابق بوده باید از بیمه شکایت کنید تا به شما تعلق بگیرذ

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

از بیمه خودرو میتونید مطالبه کنید. البته که دیه کامل تعلق نمیگیره.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. شخصیت جنین نیز در قوانین ما به رسمیت شناخته شده و تسبیب در سقط ان موجب مسوولیت می باشد. باید از طریق شرکت بیمه گر ثالث پیگیری نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید از شوهرتان شکایت بی احتیاطی در رانندگی منجر به سقط جنین کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر سقط به جهت تصادف بوده باشد می توانید اقدام نمایید