مشاوره حقوقی رایگان - دیه جنین

بنده یک ماه پیش با موتور با عقب یک پراید برخورد کردم راننده خانم بود پلیس بنده رو مقصر اعلام صد در صد اعلام کرد بعد از یک هفته بنده با راننده خانم داخل کلانتری قرار گذاشتیم و سر خسارت توافق کردیم بنده هم مبلغ خسارت رو تمام وکمال داخل کلانتری به حساب ایشون واریز کردم و مامور کلانتری از ایشون یک رضایت نامه بدون قید و شرط گرفت و ایشون امضا کرد حالا بعد از یک ماه ایشون. از بنده به خاطر سقط جنین شکایت کرده ایا ایشون میتونه چنین ادعایی بکنه و اینکه بنده باید چه مدرکی برای بیگناهی خود ارایه کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و احترام
بستگی دارد اگر مدارک و دلایل اثبات کننده ای داشته باشد ممکن است ، در غیر اینصورت خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود