مشاوره حقوقی رایگان - اعتبار امضا برای شخص ثالث

سلام و خسته نباشید خدمت یکایک شما بزرگواران و زحمتکشان بی ریا، بنده خودرو مرحوم پدرم را زمانی که پدر پدرم (پدربزرگم) که به همراه من و خواهر و برادر و مادر جز ورثه پدرم بودیم ، پدربزرگم در موقع فروختن خودرو فوت شده بود، و وراث پدربزرگم (عموهایم ) که از سهم الارث پدرشان نسبت به خودرو سهیم می‌شدند هنوز برگه انحصارورثه خودشون رو که وراث پدربزرگم بودند رو از دا گاه درخواست نکرده بودند، که بنده موقع فروختن به مشکل خوردم ، آنها به دلیل نداشتن گواهی حصر وراثت نمی‌توانستند در محضر نسبت به سهم پدربزرگم از خودرو برادرشون(پدر مرحومم) رضایت بدهند و دریک برگه نوشتند که نسبت به سهم خودرو برادرشان که پدربزرگم ارث داشت دیگر حقی ندارند ، که بنده آن امضا ها رو به بنگاه دار تحویل دادم، و حتی وکالتی که ما وراث طبق اول پدرم به مادرمون به عنوان وکالت کاری بلاعزل داده بودیم در دفترخانه (الف) ، در دفترخانه (ب) که به خریدار تفویض شده بود اسم پدربزرگم رو به علت فوت وارد نکرده بود، و همچنین در خود قرارداد نه برادر و نه خواهر و نه عموهایم زیر مبایعه نامه را امضا نکرده اند ، آیا امضا عموهایم که دربرگه جدا به بنده داده بودند که از حقشون نسبت ب خودرو گذشتند برای خریدار اعتبار دارد یا خیر، چون عموهایم نسبت به ابطال مبایعه نامه ومعامله فضولی بنده طرح دعوی نموده اند ، از خداوند منان آرزوی سلامتی برای شما وکلای بی ریا و زحمتکش سایت دادراه رو دارم ❤❤❤❤❤❤❤

پاسخ ها :

زهرا دادگر

زهرا دادگر :

عرض ادب و سپاس
بله اگر ذیل برگه بصورت جداگانه هم امضا کرده باشند سندیت دارد و معتبر است
شما میتوانید در دادگاه به این برگه استناد نمایید ممکن است طرف مقابل این برگه را نپذیرد و درخواست ارجاع به کارشناس متخصص دهد جهت مطابقت امضاو ...
موفق باشید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ،
با توجه به اینکه عمو های شما یا به سخن دیگر ذینفعان بعد از انجام معامله طی ورقه ای جداگانه رضایت خود را نسبت به معامله اعلام کردن لذا قانونگذار هم به صراحت در معاملات فضولی تشریح نموده اجازه اصیل پس از معامله شرط اساسی است و با وجود اجازه بعد از معامله در واقع معامله فضولی که از طرف شما صورت گرفته تنفیذ کردن و به نظر دادخواست آنها وجاهت قانونی ندارد.
موفق باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله قابل استناد است
دعوا علیه شما و خریدار مطرح شده و می توانید به برگه مذکور استناد کنید