مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

یکی از بستگانم امضا من را جعل کرده و قولنامه ای تنظیم کرده که 700 متر زمین از من خریده. براش به اتهام جعل امضا شکایت کردم. قاضی امضا را به کارشناس ارجاع داد. نظر کارشناس بر جعل امضا بود و گفت امضا مطابقت نمی‌کند. بعد از آن جاعل اعتراض کرد امضا رفت کارشناسان هیئت سه نفره کل اونها نظر دادن که امضا منطبق با امضا اصلی است و جعلی صورت نگرفته. من به نظر هیئت سه نفره اعتراض کردم که امضا برا کارشناسی دقیقتر بره هئیت 5 نفره. اما متاسفانه قاضی اعتراضم رو رد کرد و رای بر علیه من صادر کرد که امضا جعل نشده و اعتراض وارد نیست. حالا من که یقین دارم امضام جعل شده و فساد شکل گرفته و میخواهند زمینم رو بخورند چه کنم تا حقم ضایعه نشه؟

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. هرچند که شما گفتید به هیچ وجه امضا نکردید اما امکان دارد که در مورد دیگری لا به لای کاغذ دیگری از شما امضا گرفته باشد . اگر اثبات شود که کاغذ سو استفاده از سفید امضا شما بوده میتونید قرار داد را از اعتبار بیندازید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام تحدید نظر خواهی نمایید و از دادگاه تجدید نظر درخواست هیات کارشناسی را نمایید و سپس

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
نسبت به رای اعتراض نمایید