مشاوره حقوقی رایگان - درب دوم کشویی پارکینگ و درب ورودی به راهروی طبقه اول

سلام و درود خدمت جنابعالی دوتا سوال داشتم اول اینکه: میخواستم ببینم که در ساختمان ما با توجه به اینکه میخواهند درب کشویی آهنی دومی درست در تقاطع انتهای رمپ و پارکینگ بگذارند و اینکار باعث سر و صدای بیشتر برای ما که طبقه ی بالای پارکینگ هستیم و ایجاد مزاحمت میکند و همه مالکین موافق هستند جز یک مالک. میخواستم ببینم از نظر قانونی حق اینکار رو با توجه به اینکه همه موافق هستند جز یک واحد که مخالف هست دارند؟
و سوال دوم هم در مورد درب ورودی شیشه ای به راهروی طبقه اول (همکف بالای پارکینگ) هست که باز یک نفر مخالف تعویض درب هست و بقیه موافق در این مورد هم قانون چه چیزی میگوید.
ممنون از شما.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که ضروری باشد با رضایت اکثریت ممکن است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید شهرداری موافقت نمایید
و همه مالکان موافقت نمایند