مشاوره حقوقی رایگان - پشیمانی فروشنده از فروش خانه

با سلام و خسته نباشید
منزلی قولنامه شده و مقداری از مبلغ آن به فروشنده پرداخت شده و معامله هم قطعی قید شده اما بعد از چند روز فروشنده پشیمان شده و اظهار می کند که من از قیمت خبر نداشته ام، در صورت شکایت خریدار از فروشنده رای به نفع کدامیک صادر می شود؟

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

در صورتی که قیمت واقعی در حد قابل توجهی از قیمت معامله بالاتر باشد فروشنده حق فسخ دارد.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
فروشنده ملزم به اجرای قرارداداست
مگراینکه درمعامله غبن فاحش داشته باشدتابتواند باستنادخیارغبن فسخ کند