مشاوره حقوقی رایگان - خانه خریدم حالا فروشنده میگه پشیمونم ؟

با سلام وقت بخیر من دو روز پیش در بنگاه خانه ای معامله کردم به مبلغ 620میلیون تومان و داخل قرارداد مبلغ فسخ قرارداد را میزان 60میلیون تومان گذاشتیم و فروشنده امضا کرد و قرار بود امروز صبح بریم محضر برای وکالت امروز صبح مراجعه کردیم به محضر فروشنده نیامد مراجعه کردیم بنگاه فروشنده میگه باید به من پول بیشتری بدهید وگرنه وکالت نمیزنم منم خونه رو میخوام چون قولنامه کردیم و تموم شده حالا میخوام بدونم من کجا باید شکایت کنم و برای چی شکایت کنم برای الزام به سند یا دریافت حق فسخ ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بیع عقدی لازم وبااقاله وشرط فسخ از بین می رود اگر شرط فسخ گذاشته ووجه التزام تعیین شده می توانید بابت خسارات ومبلغ ثمن اقدام نمایید.یا اینکه الزام به تنطیم سند دهید.

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

سلام.بستگی به این دارد که آیا بخشی از ثمن یا تمام آن پرداخت شده یا خیر.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام.بستگی به این دارد که آیا بخشی از ثمن یا تمام آن پرداخت شده یا خیر.