مشاوره حقوقی رایگان - دبه کردن فروشنده

سلام وقت به خیر. یک باب مغازه تجاری را از شخصی خریداری کردیم.ملک به نام همسر ان شخص بود و در بنگاه همسر ایشان حضور داشتند و در صحت سلامت جسمانی و عقلانی قولنامه را امضا کردند.پس از 24ساعت از گذشت معامله و پاس چک اولی مورد توافق به مبلغ یک میلیارد تومان شخص فروشنده تماس گرفته و فرمودند ما پشیمان شدیم و ملک را به قیمت ارزان به شما فروخته ایم و درخواست فسخ معامله را داشت.که بنده قبول نکردم.الان سوال بنده این است که ایا میتواند فروشنده معامله را فسخ کند یا سند ملک را انتقال ندهد؟

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر در قرارداد اسقاط کافه خیارات ذکر شده باشد خیر نمیتواند فسخ کند و ملزم به انتقال سند هست اما اگر خیار غبن یا غبن فاحش یا غبن افحش اسقاط نشده باشد و از نظر عرفی و کارشناسی ثمن معامله بسیار پایین تر از قیمت واقعی مبیع باشد در صورت اثبات این امر میتواند معامله را با استفاده از این خیار فسخ کند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده امکان فسخ قرارداد وجود ندارد