مشاوره حقوقی رایگان - اعلام مرگ مشکوک

سلام من به شخصی که در خیابان بیهوش افتاده بود کمک کردم چون تا حدودی خانواده اش را میشناختم و به اورژانس زنگ زدم سپس به خانواده اش اطلاع دادم و پس از مراجعه به بیمارستان آن شخص فوت شد و مرا متهم به قتل آن کردن و من به زندان رفتم به مدت 6ماه و پس از جواب کالبد شکافی وپزشکی قانونی وتحقیقات کامل پلیس آگاهی من از زندان آزاد شدم علت فوت مصرف مواد مخدر بوده لذا خانواده متوفی اصرار داشتند که من او را دزدیده وبه زور و قهر او را مورد تجاوز قرار داده ام در پزشکی قانونی این گفته ها منتفی اعلام شده مادر متوفی به رای دادگاه و قرارهای دادگستری اعتراض زده و پس از ابلاغیه از طرف دادستان در روند کار پرونده دستور ادای توضیح برای شاکی ارسال شده و در خلاصه روند کار پرونده و خلاصه آن پرونده مختومه اعلام شده است. آیا اعتراض او وارد شده است یا خیر دیگر نمیتواند کاری کند باتوجه به نظریه پز شکی قانونی آیا من می توانم شاکی آنها شوم ممنونم مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایجاد مزاحمت میکنند بله و بابت افترا هم میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه پیگیری کنید.
اگر منع تعقیب قطعی شد می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.
و خسارت شش ماه بازداشت نیز قابل مطالبه است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید رای قطعی به برائت شما صادر شود تا بتوانید بابت افترا با احراز سوء‌نیت شاکی شکایت و درخواست اعاده حیثیت کنید تا رای قطعی نشده خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت ارائه پاسخ دقیق حقوقی
نیاز به اخذ توضیحات بیشتر و گفتگو متقابل خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از قطعی شدن رای می توانید اقدام نمایید