مشاوره حقوقی رایگان - آیا دوباره میتوانم دادخواست اعسار بدهم ؟

با عرض سلام
احتراماً اینجانب در پرونده ای مالی چک به توسط صدور اجراییه محکوم به پرداخت مبلغی شدم و پس از آن دادخواست اعسار محکوم به را دادم و وقتی برای رسیدگی و استماع شهود تعیین گردید و از آنجایی که من می بایست شهود شهرستانی خود را می آوردم متاسفانه بدلیل مسافت راه و ترافیک تهران حدود 10 دقیقه بعد از وقت رسیدگی به شعبه بدوی رسیدیم و قاضی عنوان نمود بروید تجدید نظر خواهی بدهید.
در ضمن اینجانب 4 روز قبل از آن هم در شعبه ای از تجدیدنظر تهران معسر شناخته شده بودم و بعد از گفته قاضی من دادخواست تجدیدنظر خواهی دادم و ضمن بازگویی از تاخیر در جلسه استماع شهود گفته و یک نسخه هم از دادنامه قبول اعسارم را هم ضمیمه نمودم و منتظر ماندم تا اینکه شعبه تجدید نظر وقتی بدهد تا شاهدینم را بیاورم ولی متاسفانه به یکباره شعبه تجدید نظر همان حکم رد اعسار شعبه بدوی را تایید نمود و رای قطعی صادر نمود .
لذا خواشمندم اینجانب را راهنمایی نمایید آیا دوباره میتوانم دادخواست اعسار بدهم ؟ ممنون می شوم پاسخ دهید. با تشکر مجدد

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

بله شما میتوانید مجددا دادخواست اعسار بدهید و محدودیتی برای شما وجود ندارد درصورت که نیاز به همکاری میتوانید از همکاران در دادراه یا بنده تماس بگیرید

پرسشگر :

سلام ممنون از راهنمائی تان حتماً در صورت نیاز مزاحمتان خواهم شد.

یک وکیل

سلام. بله